Är du en positiv och driven löneadministratör som söker en självständig och varierande roll med många kontaktytor? Som löneansvarig hos oss blir du en del av ett engagerat team om tre personer som rapporterar till bolagets ekonomichef.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att ha arbetat med lön från ax till limpa, gärna från ett mindre bolag där du haft ett övergripande ansvar och arbetat verksamhetsnära. Rollen kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift och basala kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen som löneansvarig hos oss tror vi att du är konsultativ och har en utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och strukturerad och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare tror vi att du drivs av att arbeta med förändringar och förbättringar av processer och rutiner. Det är viktigt att du är självgående och ansvarskännande samtidigt som du trivs med att arbeta nära dina kollegor och ser till teamets gemensamma mål.

Hos oss erbjuds du en bred, spännande och utvecklande roll som även innebär stort eget ansvar. Du blir en del av en mindre koncern, en driven men avslappnad och familjär arbetsplats med högt i tak och engagerade medarbetare.

Låter detta intressant? Följ i sådana fall denna länk: https://jurek.se/vacancy/5EA05DC5-6280-42BE-9D31-F2C04950F610